Rencontre SugarDaddy Overpelt

Gisteren kregen Jaak en Rosalie het bezoek van een afvaardiging van het college van burgemeester en schepenen, die hen namens de gemeente kwamen feliciteren. Daarbij wordt op zondag in een zuidelijke luchtstroming, lucht van subtropische oorsprong naar onze streken getransporteerd. Ondertussen zijn ze over de helft en 12 fietsers hebben hun rit van 125km al achter de rug. Verder adviseert de luchthaven alle chauffeurs en ophalers de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en de aangegeven omleidingen te volgen.

Zie je het niet meer zitten om regelmatig naar de bioscoop te gaan? De hele zomer zijn er verschillende activiteiten rond fotografie gepland in Pelt. Overleden, de weduwe van Jos Snoekx en de vriendin van Johan Vanmol. Ze kunnen in 26 stembureaus met 130 stemcomputers terecht op 12 Peltse locaties. Zondagnamiddag neemt de kans op een lokale bui toe. Spelende kinderen en voetgangers hebben in de speelstraat voorrang op alle weggebruikers.

Speelde tegen Olse Merksem, de daler van vorig seizoen. Staking zullen veel reizigers met de auto of taxi verder reizen en zal het extra druk zijn op de wegen rond de luchthaven. Volgend weekend moeten zij weerom optreden tijdens de Wereldbeker in het Duitse Duisburg.

Ook vraagt de luchthaven hen om de website van de vervoerders in de gaten te houden. Alle voorstellen gaan naar een communicatiebureau dat WICO ook helpt met de huisstijl. Het is het nieuwe speeltuig dat begin dit jaar beloofd werd.

Heeft stiekem naaktbeelden gemaakt van leerlingen van een school uit Retie, maar hij werd betrapt. Een speelstraat is volledig voorbehouden voor spelende kinderen. Het is de bedoeling dat er dan op Radio 2 favoriete platen uit de straat worden gedraaid en dat presentator Niels Vanderloo op bezoek komt op het buurtfeest van de Holenweg. Buurt en die van het Boudewijnplein genoten van hun ijsje.

De leerlingen kunnen hun voorstel tot 6 juni insturen. Zet de taart maar klaar we zijn daar! Meer, en ook dit jaar is het broedseizoen van deze weidevogel grotendeels mislukt. Daan Verheyen: 3de prijs op int. Bij een hogere arbeidsproductiviteit levert een werknemer per uur meer toegevoegde waarde op, waardoor een werkgever vaak hogere lonen kan uitbetalen. De uitvaartdienst zal plaatsvinden in intieme kring.

Maar wat werd er dan gezegd? En ze wilden allemaal poseren met presentator Niels Vanderloo van Radio2. In de eerste fase sturen de kandidaten een video op, die door de jury beoordeeld wordt. Eindhoven Airport vraagt reizigers om hun reis goed voor te bereiden en alvast rekening te houden met ernstige vertragingen en extra reistijd. Hebben dieven de boordcomputer, het stuur, het navigatiesysteem en de airbags uit een BMW gestolen. Zaterdag staat vanaf 10u het hindernissenparcours op het programma en zondag gaat het om de vaardigheden tussen de kegels. Sinds mensenheugenis waren de verkiezingen in SHLille steeds in de scholen. En natuurlijk werden tijdens het buurten oude en andere koeien uit de gracht gehaald.

Die was snel ter plaatse met 3 wagens en 12 manschappen, waarna ze het vuur snel onder controle kregen. Voor een extra drankje gezorgd zodat de buren gezellig verder konden kletsen toen het ijs op was. Drie voor de Kamer in de Limburgse kieskring. De kinderen genoten met volle teugen van het feest. Daan heeft meegedaan in categorie A voor kinderen van 9 tot 13 jaar. Enkele jaren geleden liet Jacky Vangeneugden daar een nestkast voor steenuilen plaatsen. Van Vandeurzen en Peumans is al bekend dat ze niet zullen zetelen. In dit nummer wonnen ze vorige week zilver tijdens de eerste Wereldbekerwedstrijd. Een mooie klank hebben en snel onthouden worden, uniek zijn, en een beetje bij elkaar passen.

De vierde dag fietsen de 9 renners en begeleider terug bergaf naar Lille. Minder dan een uur later konden de vele terrasjesgangers dan ook opgelucht ademhalen. Liggen de lonen ruim 4 euro per uur hoger dan aan de Nederlandse kant van de grens. En zoals steeds was er een gezellige drukte. Voor het eerst presenteerde hij dit orgel vandaag op de teutenmarkt. Hierop werd gisteren geklonken aan de Duivenweg tijdens het bezoek van de burgemeester en een delegatie van het schepencollege die hen feliciteerden namens het gemeentebestuur. Ers Lize Broekx, Hermien Peters en Artuur Peters met succes aan de bak.

Eerst krijgen we nog te maken met storingen en wolkenvelden, maar vanaf vrijdagnamiddag blijft het droog en is er meer zon. Doorgaan vanop vliegbasis Kleine Brogel, zo meldt de vliegbasis. Het gaat om berekeningen met 619 van de 636 stembureaus geteld. De straat wordt dan van 10 tot uiterlijk 22 uur gedeeltelijk of volledig afgesloten. En niet vergeten: eerst hardop meelezen, desnoods twee keer. Op het einde van volgende week wordt het terug warmer en in het weekend is er meer zon.

Is het rustig en droog weer met flink wat zon. In Pelt organiseren jaarlijks een twintigtal buurten een speelstraat. Organiseerden een gezamenlijke prijsuitreiking en seizoensafsluiting in OC De Peel. Nog vele jaren en een goede gezondheid. Eerst krijgen we echter een rustig, maar bewolkt weekend met hoge maxima. Die hun kijk op de mens geven.

Dat hij zelf ontworpen en gebouwd heeft. Een veertigtal kinderen en volwassenen smulden van een lekker ijsje. Ook de 3 andere teams uit Overpelt zitten ondertussen zonder kleerscheuren aan 500km. Inmiddels is hun huwelijk gezegend met 4 kinderen, 7 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen, waarvan tweemaal vier generaties aan moederszijde.